Az Európai Uniónak azonnali hatállyal alkalmaznia kell a rendelkezésére álló jelentős szankciólehetőségeket azon tagországok esetében, amelyek nem szállnak szembe a roma lakosságot érő diszkriminációval és erőszakcselekményekkel - áll az Amnesty International csütörtökön Londonban ismertetett állásfoglalásában. A jelentés a többi között Magyarország kapcsán a romák ellen 2008 és 2012 között elkövetett súlyos erőszakcselekményekre utal.

Forrás: Népszava Online
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kerék
Az amneszti bekaphatja bő nyállal. Mikor veszik észre, hogy a cigányok által elkövetett gyilkosságokra volt válasz az amiről picsognak? Miért nem veszik magukhoz őket?
X-ray
Akkor MAGYARORSZÁG dicséretben részesül. Sehol máshol a világon nem kap ennyi támogatást a kormánytól a cigányság, mint nálunk. Ingyen van nekik mindaz, ami a többieknek pénzbe kerül. Nem beszélve a segélyekről...
varirmag
Amnesty, Tasz, de sok pénzük van a hazudozásra,a szarhabosításra ! Soros úr ezek pénzelése helyett inkább munkah-t teremtene az ellenünk úszított romáknak. Mindenki jobban járna. ( de meg is mutathatnák hogy hol sikerült őket megfelelően integrálni,szívesen tanulnánk tőlük !)
Nagyon kíváncsi vagyok melyik politikus,melyik párt szólal meg, melyik utasítja vissza ezeknek a ...nak a hazugságait.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.