Bugyira és gatyára vetkőztetett két kisdiákot egy mélykúti katolikus hittantanár, majd a gyerekeknek meg kellett puszilniuk egymást. A férfi állítólag így szerette volna illusztrálni a paráznaságot. Az ügyben a szülők bejelentése után indított eljárást az egyházmegye, a tanárt felfüggesztették a szolgálat alól - írja az atv.hu.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

darwin
Azért csodálkozom,hogy a sok mélymagyar ,vallásos,erkölcscsősz miért nem szól hozzá a cikkhez.Folyamatosan követelik,hogy a kommunizmus és a szocializmus áldozataitól kérjenek bocsánatot.A katolicizmus áldozataitól mikor kérnek bocsánatot?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
abacs62
A "kdmp" szerint bentlakásos lenne a katolikus iskolába járó (6-10-évesek) "hittanulók". Egyik szavukkal a család fogalma a fő témája, a másik szavukkal meg pont el szakítja őket egymástól.Minap írtam, ez a bentlakás, a PEDOFÍLIA melegágya. Hol van ilyenkor a "borgőzös" Pálfí, vagy harragos tanár úrr.? Két errel, mint szarr.
vukkocska
Ő is jó lesz etika tanárnak. Van még dolga bőven Ferenc pápának.
123456
Én ismerem a konkrét történetet, és nagyon felháborítónak tartom, hogy ennyi mindent elferdítettek... Arra esetleg senki sem gondol, hogy irigység is lehet abban az emberben, aki ezt kitalálta?
szaboria1
@123456: Olvad el a teljes cikket nem egy szülő állítja.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.