Óbudán is megtámadták a Fidesz egyik aláírásgyűjtőjét - közölte a kormánypárt szóvivője. Selmeczi Gabriella tájékoztatása szerint szombat kora délután érte támadás az önkéntest, aki a főváros III. kerületében egy társasháznál gyűjtötte az aláírásokat a rezsicsökkentés védelméért.

A fiatalemberre teljesen váratlanul támadt rá egy 40 év körüli férfi, és ököllel próbálta megütni az önkéntest, aki azonban kivédte a támadást, és feljelentést tett a rendőrségen - írta a szóvivő.

Selmeczi Gabriella szerint "mára egyértelmű, hogy a baloldal gyűlöletkampánya hová vezet": számos erőszakos támadás történt az elmúlt hetekben a Fidesz önkéntesei és dolgozói ellen. Mint fogalmazott, "Bajnai Gordon színre lépése óta a baloldali politikai kultúra része lett" a betörés a Fidesz székházába, a törés-zúzás és mások fenyegetése.

Közleményét azzal zárta, hogy a kormánypárt elfogadhatatlannak tartja a törvénytelen és erőszakos akciókat, Magyarország ugyanis a nyugalomra szavazott 2010-ben.

Pénteken Rákoskeresztúron bántalmazta a Fidesz aláírásgyűjtő aktivistáit egy középkorú férfi, akit néhány órán belül azonosított a rendőrség. Garázdaság vétségének megalapozott gyanúja miatt folytat ellene eljárást a XVII. kerületi kapitányság.

39 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Kutyafüle
Szerintem az emberek a tűrőképességük határán vannak már. Tele van mindenkinek a bugyra a politikával.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
dömdödöm
ez egy hányinger ami itt megy manapság . Remélem ez a probléma jövőre megoldódik végleg és visszavonhatatlanul . Addig is kitartást mindenkinek .
Nauta
@lenhardtibolya: Milyen "áldozat"?Ki az áldozat? Szerintem azok az áldozatok alapból, akiket a provokátorok pofátlanul zaklatnak.Azok bizony!
zipper
@Halszem: Ez a bagázs az én tippjeim nélkül is hatékonyan fosztogat és 'törvényalkot' .

Emlékszel arra, amikor a millás tüntetésen az idős, nyugdíjas tűzoltó amúgy tökösen viselkedett a rezsim képviselőjével szemben ?

Mi volt Hódmezővásárhely Tönkretevőjének, Eladósítójának és Eszének - Lézernek - az ötlete ?

Amelyik nyugdíjas jogsértő cselekményt követ el, annak megvonható legyen a nyugdíja !

Ekkora aljasság láttán Brüsszelben napokig zokogtak !

Ugyanis van szabs.törvény, van a btk és alapelv,hogy egy cselekményért több szankciót nem lehet alkalmazni !

Ez a "jogvégzett" Lézer...
Gyuri Géderről
A fideszes szóvivők szavai mit sem jelentenek. Annak idején, Ők vezették be az utcai pofozkodást és a gyűlölet kampány intézményét.
Most ne jajgassanak. Ha nem akarnak több kokit, sallert, tockost, s..be rúgást, viselkedjenek tisztességesen. Ellenkező esetbe, kinyílik a pofonzsák.
ga-bika
a kormány rezsicsökkentéssel kapcsolatos döntése akkor lenne reális,ha a maga kárára,szakállára hozta volna.Azaz,ha a saját pénztárcájából adta volna,ha az ÁFA mértékét csökkentette volna.Az ÁFA ugyanis állami bevétel.A törvénybe iktatott döntése a szolgáltatók nyereségét mérséklik,ennek eredményeként a jövőben nem tudnak korszerüsíteni,bővíteni,lehet,hogy még dolgozói létszámot is kénytelen lesz csökkenteni.Mindez kinek jó???A kormány verje a saját f...a csalánba,ne a másét,ne a szolgáltatókét.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.