Hihetetlen a kapzsiság mire képes, miként tesz érzéketlenné és gonosszá embereket. A hóvihar okozta káosz sokakban pendítette meg a segíteni akarás, az összefogás, a jóság húrjait – minden tisztelet értre. De néhányan – nem törődve másokkal, nem törődve az ítéletidővel – kihasználta az alkalmat arra, hogy elvegye azt, ami nem az övé: feltörték az út szélén hagyott autókat, elvitték a leszakadt kábeleket. Eheti kérdés: Ön egyetért azzal a tervvel, hogy szigorítanák a jelenlegi büntetési tételeket abban az esetben, ha valaki katasztrófa-helyzetben lop? A válaszokat a szokott címre várom: www.facebook.com/eletreceptek vagy a eletreceptinfo@ gmail.com.

Feltöltő: florida
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

alfás
miért kellene szigorúbban ítélni a hóvihar miatt? minden büntetési tételt,egyetlen tollvonással meg kell toldani öt évvel. visszamenőleg!!! abban a narancsosok amúgy is rohadt jók.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
verőce21
Régen a katasztrófa helyzet, árvíz, stb. vámszedőit azonnali statáriális bírósággal kivégezték.
Kutyafüle
@alfás: Sztem nem jól tálalta a blog a tényállást, mert itt nemcsak a hóviharról van szó.
A katasztrófa helyzetbe beletartozik a földrengés, árvíz, meg szerintem azok is akik minden ilyen helyzetből csak hasznot tudnak húzni.
marlin
@verőce21: Régen a "rendőr" vigyázott a kimenekített emberek hátrahagyott javaira, és nem ellopta azokat!!
alfás
@Kutyafüle: én is pont ezt akartam mondani. :-)
bakegya
A tarra -ligetre vágott erdők lerablóit mi okból nem kapják el és ellenőrzi az erdőfelügyelet?-
Azok egyenesen az" Oxigént "vonják el az emberektől!
A "KULÁKLISTÁZOTTAK" ÉS ÖRÖKÖSEIK VAGYONA MEGY RÁ A BÜNTETÉSEKRE ÉS AZ ÚJRATELEPÍTÉSI KÖTELEZETTSÉGRE! Erről a katasztrófáról senki sem beszél és intézkedik.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.