A népszerű elmélet szerint az emberek a „pénztárcájuk” alapján szavaznak. Szerintem viszont a gyerekeik jövője alapján. Április 8-9: a beiratkozás napja szerte az országban. Ábel fiunk is szeptemberben kezdi az iskolát. Ha kezdi. Mert idén hirtelen több mint 25%-kal több gyereknek kell beférnie az első osztályba, mint tavaly. A Kormány úgy reagált a válsághelyzetre, hogy néhány nappal (!) a beiratkozások előtt, március 28-án a Klebelsberg Központ vezetője jogszabály-módosítást kezdeményezett, hogy nagyobb létszámmal is indulhassanak osztályok szeptembertől: „Ez azt jelenti, hogy 27 helyett akár 32 gyerekkel is indulhatnának osztályok”. Ám a törvénymódosítást még nem tárgyalta a t. Ház! Így teljes a jogbizonytalanság! Ha pedig elfogadják: törvénybe iktatják a 120%-os osztályokat. A magyar anyák és apák köszönik a Fidesznek a zsúfoltságot, mely egy egész generáció – a 2006-2007-ben születettek – alapélménye lesz a következő 12 évben!

Feltöltő: gibgab
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

A Tündik bündije
Pontosan. Az én lányom is iskolába megy szeptemberben. Vagy nem...
gibgab
Szegény tanító nénik és bácsik! 32 kisgyerekkel, akik közül esetleg több is iskolaéretlen vagy majdnem az... Elsőben, ahol még anyja helyett anyjának is kell lenni... @A Tündik bündije: Sok szerencsét!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.