A részszámlás fogyasztóknak a szolgáltatók mostanában több csekket postáznak egyszerre. Nem mindegy azonban, hogy melyiket húzzuk elő a postán. Aki a villanynál vagy a gáznál részszámlás fogyasztó (vagyis átalánydíjban fizet, éves elszámolással), annak újabban a szolgáltatók egy borítékban egyszerre több csekket is kiküldenek. Azonban egyáltalán nem mindegy, hogy melyik csekket fizetjük be először – hívja fel a figyelmet a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság.

Forrás: hir24.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

QQCSI
A Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóságnak minimum az lenne a dolga, hogy ezt kiküszöböltesse
a szolgáltatóval! Ha az augusztusi csekk előbb érkezik be, mint a júniusi, akkor a június havi be nem fizetés tartozásként jelentkezik, az augusztusi befizetés viszont túlfizetésként, tehát kioltja egymást, azaz a fogyasztó tartozása nulla. Nem a fogyasztókat kell vegzálni, hanem a szolgáltató rendszerét racionalizálni, és kész! Ennyi erővel minek van a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság? Dísznek? Jó jövedelemért?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
miazavalami
@Mobil123: ja! És aki tévedett azzal mi lett?
Mobil123
@miazavalami: Mindig leszerelik a gáz, és villany órákat. Müszaki részét nem ismerem, d efeltételezem, hogy csak így tudják kizárni a fogyasztót a szolgáltatásból.
A kolláganő köszöni jól van, és a mai napig könyveli a bankot.:-)
miazavalami
@Mobil123: Végül is emberből van... :-)) És aki dolgozik az tévedhet is!
Mobil123
@miazavalami: Így van :-) Senki nem tévedhetetlen.
Ha egész nap számokat látsz, ütsz be a gépbe akkor sajna megtörténik. (csak ez ne a műtő asztalon történjen :-D)
miazavalami
@Mobil123: Nekem mondod? Mire összeszedem az eszemet , mely szállítmány hova megy, az eszem megáll!!! :-)))) A műtőasztalt pedig egy időre hanyagolnám ha lehet!
kukac50
Küldjék akkor a csekket amikor esedékes fizetni,Ők a szolgáltatók és szolgáltassanak emberségesen.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.