A házasság nem divatjamúlt forma, hanem megerősíti a férfi-nő kapcsolatot - mondta Soltész Miklós, az Emberi Erőforrások Minisztériumának szociális és családügyért felelős államtitkára szerdán Debrecenben.

Forrás: Népszava Online
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kukac50
@kamazuka: Az Én környezetemben nagy a szegénység,nem mernek gyereket vállalni.
A rokonságomból a fiatalok már külföldön dolgoznak,és ott is született Nekik gyerek és nem is akarnak haza jönni ebbe a kilátástalan helyzetbe,a hiteles lakásaikat is eladták kitisztázták a hitelt.Itthon nem lehet megélni,ezt mindig akkor mondják amikor haza jönnek és itthon beszélgetnek a régi barátaikkal.
aremy
@kamazuka: csak ha figyelsz szemüvegen át nézed. úgy látszik neked bejött.
GeoCravker
@kamazuka: Kár, hogy 4 szakmával, és diplomákkal rendelkező munkanélküliként ne ezt látom. De persze ettől nekd még bőven bejöhetett. Orbán beszédíróinak pl. biztos fut a szekér.
JAJMÁR
A felkészült, felelős gazdaság kihat a családra és a gyermekvállalásra
kamazuka
@GeoCravker: @kukac50: @aremy: Szóval nektek is igazatok van,és he meg akarnálak követni benneteket akkor mélységesen egyetértek veletek de egyébként isegyetértek,sőt ismeretségi körömben családi körben is van az általatok felírtak szerint élő ki búcsút int intett e hazának földnek s nem tervezi a hazatérést.
Most hogy a negyedik x-en túl vállaok gyereket már merek is mert eleve szar törvényeket alkottak s ezen csak nyerhetek.
a velem egykorúaknak már felnőt gyermekei vannak az enyémek még meg sem születtek ugyan de már van házuk sőt az egyetemi tanúlmányaikra sincsen gondom,annak ellenére hogy síma bakter vagyok!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.