Miközben egy átlagos csepeli dolgozó havi munkabére 8-10 ezer forinttal csökkent, a megélhetési költségei pedig legalább 20-25 százalékkal nőttek, a csepeli Németh Szilárd csak az igazságtalan, egykulcsos adóval ennek a többszörösét nyeri, és továbbra sem mondja meg: hol a számla? - írta szerkesztőségünkhöz eljuttatott közleményében Török Zsolt, az MSZP szóvivője.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pisti271
Egyszerűen azért, mert nem ért hozzá.
kukac50
A Fideszesek több 10 ezer forinttal kevesebbet fizetnek mi meg csak pár száz forinttal.
Ezért nem válaszolnak. Emelték a minimálbért és mégis kevesebbet visznek haza mint Bajnai vagy Gyurcsány idejében, mert a 16%-os adó miatt kevesebb lett.
Orbán és a talpnyalói azzal nem törődnek,hogy a keveset keresők milyen körülmények között élnek,vagy inkább tengődnek,vagy miből fizetik a hiteleket az emberek,csak az a fontos,hogy a Fideszhez közel állóknak kedvezményeket adjanak.
Akiknek árverezik a lakásukat, azoknak az adósság megmarad,még a végrehajtó díját ami a munkával szemben aránytalanul magas még azt is a nyakukba varrják a hiteleseknek,vagyonuk amire a hitelt felvették elveszik,
A rendőrség meg asszisztál hozzá, ez egy jól megszervezett lakásmaffia aminek a vezére a bank,és több szervezet akik ár alatt juthatnak ezekhez a lakásokhoz,több kézen keresztülkerül mégis rendes áron adják el.
Orbán Diktatúrában ez az elfogadott törvény?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.