Egy motoros láncfűrész ellopásával gyanúsították azt a 47 éves férfit, akit halálra vertek a rendőrök hétfőn este az izsáki rendőrőrsön. Két rendőrt halált okozó testi sértéssel, kényszervallatással gyanúsítanak, az izsáki rendőrparancsnokot és a Kiskőrösi Rendőrkapitányság vezetőjét indoklás nélkül menesztették.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Darthon1
A két hülyét értem, de a parancsnokokkal mi volt a baj? Ott voltak, részt vettek a cselekményben? Vagy csak az ártatlanság vélelme megint talonba került? Ha az volt velük a baj, hogy hallgatólagosan eltűrték a verést és ez már többször is előfordult, akkor viszont nagyobb a baj, mert akkor pszichikai bűnsegédek és a vádlottak padján a helyük. Viszont innentől kezdve a rendőrök visszafogják magukat, a bűnözők elpofátlanodnak. Tehát egy élhetetlen helyzet alakul ki, aminek a vége az önbíráskodás lesz.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.