34 éves működés után hivatalosan is bejelentette megszűnését a Glatz Ferenc egykori akadémiai elnök főszerkesztésében megjelent História című történelmi magazin.

Forrás: Magyar Nemzet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

A Tündik bündije
Látom, több mint kéthetes a cikk.
Nagyon remélem, hogy ennél a mocsokban tapicskoló mno-nál valakinek elementáris multiorgazmust okozott, hogy még egy történelmi folyóirat esetében is leírhatta a ballib jelzőt. Mert ugye biztosan hamisította a történelmet a mocsok... Nem baj, a pénzt, amit eddig kapott, most átcsoportosítják a rendeszerváltás-kutató és simogató nemzeti lónyál intézetbe, az majd hamisítgatja '89-et, hogy viktorovicsból és a fényes banda többi tagjából élő szentek legyenek.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kiskutyauto
Jönnek lassan de biztosan... a birodalom épül...
nehogymá
@Csizmás Kond: @Csizmás Kond: mert a félázsiai származék az jobban hangzik?ja,hogy azt a királyfi mondta
Nauta
@dömdödöm: Dehogy annak kell!Arra van még a lerabolt mnyp.-k vagyonából.A mn szennylapnak meg a "demokratának" nyomják a lóvét!Ahogy a Klubrádióét a hirszennycsatornának és a latrinaechónak!
Csizmás Kond
@nehogymá: Tetszik nem tetszik keletről jöttünk vagyis Ázsiából, de nem is ezen van a lényeg, hanem azon, hogy a Feribácsi azt találta mondani, hogy a magyarok barbárok, meg nyereg alatt puhított húson éltek meg hasonlók, persze mindezt úgy kifejezve hogy ő nem az, ő máshoz tartozik, vagyis nem azt mondta mi magyarok...
...és most még azt is megkérdezném akkor ő honnan érkezett ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.