További rezsicsökkentésre lenne szükség - jelentette ki Lázár János Miniszterelnökséget vezető államtitkár csütörtökön Hódmezővásárhelyen. Szerinte a közüzemi díjak 30 százalékos mérséklése már jelentősen javítaná a magyar emberek életviszonyait.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bagira
A normális fizetés ami javítaná az emberek életviszonyait. A brutális (ezer féle) adóteher és ÁFA csökkentés ami javítaná az emberek életviszonyait. Az ilyen propaganda alapon született agyrémek csak arra ösztönzik a szolgáltatókat, hogy kiskapukat keresve és találva máshol ránk lőcsöljék azt amitöl a rezsicsökkentős láz(ár) álom megfosztja őket. Amúgy meg az én közüzemi számlám egy fityinggel se csökkent, sőt...Pedig nem fogyasztok többet mint egy éve. A fizetésem alig emelkedett, és erről nem a munkaadóm tehet, (becsületes béremelést adtak) hanem az, hogy a bruttó fizetésemnek felét se kapom meg, mert ezer féle formában vonják le. Nem a sokat átkozott multi, aki a munkaadóm, hanem...inkább nem illetem jelzővel a nyakunkon élősködőket, mert még engem is beperelnek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.