Botrány! A siófoki táborban a gyerekek szó szerint azt csináltak amit csak akartak 8-9-10 éves gyerekek cigizhetnek és sörözhetnek. Az úszógumis fiú anyukája megdöbbenve találta meg a tavaly nyári tábor fényképeit. Borzasztó dolgokat talált az eldugott memóriakártyán. Fiúk kardoztak a nemi szervükkel, sörözte k, cigiztek, békákat trancsíroztak szét, egy ágyra vizeletek, és még egy lány végb3lébe botot is dugtak, és nem utolsó sorban a női zuhanyzóban is készült egy videó egy 17 éves lányról, amiben a p()c1ról mesél, és megmutatja a sajátját is. Ezek a képek már a rendőrségen vannak, és nem akarja megmutatni a sajtónak az anyuka, mert szerinte vállalhatatlanok, azonban egyet mégis idead. Akár börtönbüntetésre is számíthatnak a felelőtlen tábort irányító felnőttek.

Forrás: webhirek.com
Feltöltő: Zolee75
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csizmás Kond
@Zolee75: ...úgyértve kanászgyerekek...?
Zolee75
@Csizmás Kond: Igen!A kép alapján eléggé durva :(
keresztapa
A gyerekeknek joguk van! saját életükkel, álmaikkal, önakaratuk szerint cselekedni, nehogy már valaki meghatározza, hogyan kel viselkedni, demokrácia van, kreatív fiataloké a jövő, a szülőknek meg csak múltjuk van!, és kötelességük!
Csizmás Kond
@keresztapa: ...meg néhány szófogadatlan kölkük...:)
keresztapa
@Csizmás Kond: A kép kifejezi, az akarategységüket, ami csak dicséretes, a felnőttek tanulhatnának a gyerekektől!
hallgatag
azért arra kiváncsi lennék, egy 8 éves (!)
kisfiu hogy tud " kardozni" a nemi szervével ...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.