A Nemzeti Fejlesztési Ügynökség (NFÜ) vizsgálja az uniós és magyar támogatást elnyert offshore cégeket - közölte Németh Lászlóné fejlesztési miniszter. Minden pályázónak büntetőjogi felelőssége mellett...

Forrás: Napi Gazdaság
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Szerintem tudni kell olvasni a sorok közt. A tegnapi parlamenti közvetítésben, csak annyit mondtak, hogy a pályázó büntetőjogi felelőssége tudatában nyilatkozik. Azaz önvizsgálatot tart saját átláthatóságának ügyében. Senki nem vizsgálja az tulajdonosi háttér átláthatóságát a minisztériumok részéről! Németh Lászlóné is csak annyit mondott, hogy a tartalmat vizsgálni fogják. Hogy ez mit jelent azt nem részletezte.
silber13
" Minden nagyon szép, minden nagyon jó..."
coni
Ha Jobbik, LMP és Együtt2014 nem lenne, az ellenzék nagy pártját nem zavarná? Se ebben az ügyben, sem az EON vásárlás ügyében nem tett feljelentést az MSZP!

Mesterházy ahelyett hogy bodorított hajjal show műsorozna, fel kellene sorakozniuk Bajnai mögött a korrupció ellenes harcra, még akkor is ha vannak a akik érintettek. Amíg nem zavarják el az oligarchákat és nem teszik átláthatóvá a pályáztatásokat, addig nem lesz ebben az országban változás.

A Fidesz éppen ellenkező irányba terelgeti az uniós pénzek osztogatását, az átláthatatlanság irányába, ami érthető módon az Uniónak sem tetszik. Ezekkel a variálásokkal sok ezer milliárdot elveszített az ország.
SLAakku
@coni:Ha Jobbik, LMP és Együtt2014 nem lenne, az ellenzék nagy pártját nem zavarná!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.