Az Együtt 2014 – Párbeszéd Magyarországért választási szövetség szerint a Fidesz nem a valóságon javít, hanem az adatokat kozmetikázza. Selmeczi Gabriella szerdai győzelmi jelentése csak abban a hazugság-Magyarországban érvényes, amit a rezsim kommunikációs gépezete közpénzekből épít. A valóság ezzel szemben az, hogy Magyarországon egyre kevesebb a tisztességes megélhetést biztosító munka, ezért egyre kevesebb a remény – fogalmaznak. Azt is megjegyzik, hogy a Fidesz sajátosan küzd a munkanélküliség ellen: egyre több szóvivőt foglalkoztat. Azok a polgárok és vállalkozások azonban, akik az Orbán-Simicska-rezsimnek nem haszonélvezői, hanem vesztesei, nem látják olyan bíztatónak a helyzetet, mint Selmeczi Gabriella és szóvivőtársai – vélekednek.

Forrás: mandiner.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

coni
Ha a fideszes szóvivőket vagy Orbán évértékelőjét hallgatja az ember, óhatatlanul körül néz, hogy melyik országról beszélnek?

A valóság és a mese távolabb áll egymástól mint Ottlik és Márai akiket Orbán rendszeresen összekever és senki nem meri kijavítani ezt sem...
Hellcat
Ez sajnos az igazság...szépen le van oda írva.
amaramaistanna
@coni: Már várom,amikor valaki felbéget a nyájból:A" király "meztelen.
dömdödöm
az egész egy komunkiációs trükközés ,kozmetikázás ,szőnyegbombázás , háló nélküli kötéltánc .

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.