A szerda reggeli, Magyarország alkotmányos helyzetéről szóló strasbourgi plenáris vita után Szájer József értékelte az Európai Parlamentben elhangzottakat. "Semmi újdonság nem történt. Immáron harmadik alkalommal itt az Európai Parlamentben ugyanazokat az alaptalan érveket és ugyanazokat a rágalmazásokat halljuk, mint amit egyébként korábban is több alkalommal. Ez a vita annyiban volt újdonság, hogy már unalmas is volt. Ilyen értelemben sok hűhó semmiért, sok hűhó nélkül" - kezdte értékelését a képviselő.

Forrás: index.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

coni
Mivel a Fidesz 2 módosítást is kezdeményezett Barroso levelére válaszul, valamit csak fel fogtak a levél tartalmából. Legalább is reméljük, hogy nem kell újból módosítani a módosítók módosítójának a módosítását.
Nem csak az Unió miatt vannak tiszavirág életű (néha néhány órás) törvények, hanem a hebrencs, meggondolatlan, eszelős törvénykezésük miatt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.