Márciusban nominálisan új csúcsra emelkedett a központi költségvetés bruttó adóssága - derül ki az Államadósság Kezelő Központ (ÁKK) adataiból. A korábban népszerű Prémium Euró Magyar Államkötvényeket...

Forrás: Napi Gazdaság
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

41 hozzászólásarrow_drop_down_circle

adrenalink
@bundi: A fagyi visszanyal! Míg az IMF hitel egy előre kiszámítható konstrukció, addig azt a fránya államkötvényt (ami ugye a fideszen kívül mindenki tudja, hogy szintén hitel) a mocsodék befektetők galád módon lejárat előtt képesek volta visszaváltani. De majd jön Girnyó és a 3 fideszes szófosó és kimagyarázzák, csak figyelj!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
lenhardtibolya
@marlin: Egyetértek, sokkal jobb volna, hogyha nem titkolózna, sumákolna egyik kormányzat sem. Miért kell dugdosni az emberek elől a tényeket, adatokat?
SLAakku
@viitriol2: ...ugye ennyire korlátolt nem lehetsz-? habár egy fülkés-bolsi_kis neonáci közeli beütéssel- akár ilyen is lehet?
Január
@lenhardtibolya: - mert így lehet az embereket félinformációkkal manipulálni, és akkor a hazugság is igaznak tűnik.
SLAakku
Hol a pénz?
Annak ellenére, hogy évi vagy 2,000 mrd egyéb elvonás, adóemelések, rendkívüli adók vannak Bajnaiékhoz képest.
human
Kedvencem mikor azzal jönnek, hogy Bajnai csökkenteni akarja a béreket. Csak azt felejtik el, hogy a bér része az adóteher is és ezt az adóterhet akarja csökkenteni. Tehát a béren kevesebb munkáltatót terhelő adó lesz, így több embert tudnak foglalkoztatni.
SLAakku
"Az alapjövedelem olyan jövedelem, ami feltétel nélkül minden állampolgárnak jár. Nincs szociális szükségállapothoz vagy munkavégzési szándékhoz kötve. Ugyanakkor megszűnne minden olyan szociális támogatás, ami ma a munka megadóztatása által van finanszírozva, mint pl. a munkanélküli segély, gyereksegély, családi pótlék stb.

Ilyen értelemben az alapjövedelem a szociális támogatási rendszer továbbfejlesztése, de ugyanakkor ennek mai változatához semmi köze. Ez nem állami gondoskodás, hanem állampolgári jog. Ennek összege olyan szinten kell legyen, hogy biztosítani tudja az egyén létét egy kulturális szinten. Nemcsak a test életben tartására kell elegendő legyen, hanem az ember alapvető szellemi igényeire is. Az alapjövedelem a bölcsőtől a koporsóig minden állampolgárnak járna."

www.alapjovedelem.hu/index.php/gyik

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.