Az Európai Bizottság legfrissebb 2013. április 19-ei adatai szerint javuló lehívás mellett kicsivel az uniós átlag alatt, 46,18 százalékon áll a magyar kohéziós források kifizetése. Eddig, nem egészen hat és fél év alatt, a 2007–2013-as programozási időszak kereteiből 11,5 milliárd euró érkezett Magyarországra. Az adatokból kiderül: a FIDESZ–KDNP-kormány ötször több forrást hívott le, mint a szocialisták – írja Surján László közleményében.

Forrás: Magyar Nemzet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

32 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nauta
@amaramaistanna: Én azt kétlem,hogy arra!
furfang
@marlin: Ha így akarod látni,. lásd így. Semmi kedvem a szócsépléshez.
marlin
@furfang: Na, mi a baj??
Nem szeretjük az igazságot az igazi tolvajokról, vagy ha nincsenek érvek akkor lelépsz??
Gondolom, olvastad, hogy nem csak a Hagyóról derült ki, hogy koncepciós eljárást indított ellene a Pol-Pet rendszer (Fidess banda) ügyészsége, hanem ma más a Veres ellen is megszüntették az eljárást az általad (is) "reklámozott" moszkvai székház ügyben!!
Igazad van szar dolog lehet ha így(!) érvek nélkül "ideküldenek", hogy írd le azt, amire betanítottak!!
furfang
@marlin: Te magadból indulsz ki kedves marlin. Már sokszor leírtam, nem vagyok bekötve sehová, senki nem küld, senki nem tart vissza,szabad vagyok mint a madár, a véleményem is.Az hogy pont az ellenkezője a tiédnek, hát Istenem!
Semmi sértődés, soha, csak nincs kedvem a felesleges szószaporításhoz az elkötelezett emberekkel. Fölösleges időpazarlásnak tartom, márpedig abból van a legkevesebb. Kérdezhetnéd, hogy akkor mit keresek a Propellerem, amikor ide majdnem 100%-ban a szoclibek írnak? Csak annyi, hogy érzékeltessem, vannak mások, másféle gondolatokkal, véleménnyel, szimpátiával. Nem is kevesen. Ennyi, nem több.
marlin
@furfang: És
az ágyad fölött lévő Orbán képet mikor cseréled??
. . . . .
egyre kevesebben!!
furfang
@marlin: Higgy amit akarsz, biztos így könnyebb neked.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.