Gyorshajtásért büntettek a rendőrök, ahol nem volt korlátozás Ellopták a 70-es táblát, ennek ellenére mérték a sebességet és büntettek keményen.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Mobil123
Mert kell a pénz, hogy szárnyaljon orbánmatolcsikósarogánsemjénkövér és a közgép.
zipper
Ismét csak a jogszabályi ócskaság az oka, ugyanis a rendőrség megkérdezi - persze tudja - a táblákat kihelyező hatóságot,hogy X helyen milyen korlátozó tábla volt kint, a hatóság közli és a jogszabály szerint ez már megalapozza a bírság/büntetés kiszabását !

Az egyéni indítványok megtételében jeleskedő fidesznyikek hol vannak ilyenkor,hogy az élet - és életszerű helyzetekhez igazodjanak a jogszabályok ?

és még több ezer olyan jogszabály van, amelyekkel szemben a polgár egyszerűen nem jöhet ki nyertesen, mert azért az mégsem várható el, hogy a tábla" gazdáját" minden út előtt felhívjuk és érdeklődjünk,hogy az útvonalon milyen táblák vannak,ha esetleg eltűnnének !

Sürgős változtatásra szorul(na ! )

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.