Hagyó Miklós majdnem 4 millió forintot kap a magyar államtól azért, mert embertelenül kis helyen és indokolatlanul sokáig tartották fogva. Hagyó sorsában több tízezer rab osztozik: a börtönök zsúfoltak, egészségtelenek, az előzetes letartóztatást pedig úgy osztják a magyar bíróságok, mintha természetes lenne valakit börtönben tartani. A rabok szétperelhetnék az államot, csak nem nagyon van, aki segítene nekik ebben.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kedwes
Amit megint a nép fog megfizetni! Nem elég, hogy el kell tartani őket, főleg a gyilkosokat!
wadnarancs
Rendben ,ha jó körülményeket akarnak akkor létezik ám egy olyan hely ,hogy szénbánya aztán mehetnek dolgozni.
Akik istent játszottak és elvettek egy emberi életet mi jogon mernek pofázni??
Nem arról beszélek aki vétlenűl ölt meg valakit(teherautón elszakad a rögzítő lecsúszik valami eltalál valakit) hanem akik szánt szándékkal azért indultak ,hogy kárt okozzanak.

Amikor mindenki a bányában van akkor meg be kell robbantani. Mindenki jól járna, a börtönökben lenne hely a DOLGOZÓ magyar nép adójából sokkal kevesebbet szórnának el stb,
varirmag
@wadnarancs: Dehogy kell berobbantani,kell az még máskor is !
Nem semmi az unió ! Talán ha a "szegény " gyilkosokat,rablókat,tolvajokat ötcsillagos szállodákban helyeznénk el ??? Elégedettek lennének ???
csikknorisz
Örüljön, hogy penészt kapott, nem péniszt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.