A Mol-csoportba tartozó cégek vezető testületeiben kapják a legtöbb tiszteletdíjat a tagok. Fizetésük nem sokkal marad el a legnagyobb amerikai vállalatokra jellemző átlagtól. A Mol Nyrt., a TVK Nyrt. és a Richter Gedeon Nyrt. igazgatósági tagjainak javadalmazása volt tavaly a legmagasabb az A kategóriás BÉT-cégek mezőnyében, a havi átlagos juttatás mindhárom testületben megközelítette a bruttó 1,3 millió forintot − derül ki lapunk összeállításából. Az OTP vezető testületében ugyan ennek alig felét viszik haza készpénzben a tagok, ám az ország legnagyobb bankja it-tagjait még havi 800-1000 darab OTP-részvénnyel is ösztönzi, ezek átlagárát figyelembe véve pedig már a pénzintézet a leggálánsabb a vezetőkkel kapcsolatban. Akad pár társaság (ANY, Egis), ahol díjazás nélkül végzik feladatukat az igazgatók, más testületekben (például a Telekomnál) pedig a többség lemondott díjazásáról.

Forrás: napi.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
Miért érzem úgy, hogy most próbálják uszítani az embereket a MOL és az OTP ellen mert kiderült, hogy támogatják a Bajnait...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
dzurinda
@entero: Akkor te mennyire gyártod az összeesküvés-elméleteket? 2006-ot Gyurcsányék csinálták, valamint a savas bácsi a Fidesz-székháznál Bajnai embere volt - hogy csak a két legnevetségesebb összeesküvés-elméletedet említsem :) Ja, plusz a bankokat is egy szörnyű világelnyomó összeesküvő szervezetnek gondolod - ez pedig már jobbikos magasságokba emel téged :)
Hellcat
@entero: Ahogy a fideszt ismerem, nem kell kitalálnom semmit, mert a fidesz kitalálja és alkalmazza is helyettem :)
entero
@dzurinda: A 2006 - os esemény nem feltétlenül összeesküvés elmélet, a bankokkal meg csak azoknak van bajuk, akik a hiteleket vették fel nyakra főre.
dzurinda
@entero: De feltétlenül buta összeesküvés-elmélet, amit többször hangoztattál, ugyanis a haverjaid csinálták a balhét.

A bankokat azért hoztam fel, mert ellenük is voltak már beírásaid.
entero
@dzurinda: A haverjaim? Nem is ismered a haveri körömet...
dzurinda
@entero: Akkor inkább úgy mondom, hogy azok az emberek, akivel ugyanazon politikai szerveződést szeretitek, egyszóval közösséget vállalsz velük.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.