A pécsi MSZP információi alapján az előzetesen kalkulált összeg több mint duplájába, hárommilliárd forintnál is többe kerül Pécsnek a szakítás korábbi vízszolgáltatójával és a cég székházának elfoglalása.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Mobil123
Ja, hát már bevezették az ingatlanadót, ergo van miből kifizetni.:-(
bundi
ha jól tudom, akor sokkal többe, mint 3 milliárd, és nem páváéknak, hanem az adófizetőknek. mert páváék ezért a kis mókáért több 10 ha nem 100 milliót számláztak maguknak (szakértői hivatkozások, átvilágítások, stb) tehát ők csak jól jártak azzal, hogy az adófizetőknek plusz 3 milliárdot kell kifizetni a semmiért, mert ha jól tudom a víz ára nem le, hanem fel ment azóta. és a tetye beindításához is felvettek pár milliárd hitelt, úgy hogy a cég alkalmazottainak 1/4-ét elzavarták azóta. és a "kitalicskázott pénz" azóta az ő számláikat gyarapíthatja.és ha így meg ytovább lassan veszteséges is lesz: 2012 adózás előtt kb 92 milliós a nyereség. és ezért fizetnek több milliárdot.
forrás:
www.pecsistop.hu/regio/suez-per-lapit-az-ugyvedi-iroda-es-a-pecsi-varoshaza/1112077/
Dr.luigilongo60
@bundi: Fitymaszék ilyen bomba üzleteket tudnak kötni, persze maguknak, hogy a pógároknak mennyibe fáj, az őket már nem érdekli.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.