A maffiózó és az elvben a nemzet védelmére felesküdött tábornok ebéd közbeni csevegését megörökítő anyag fontos kordokumentum. Még soha nem volt ennyire elviselhetetlenül nyilvánvaló a züllöttség és a kisszerűség Magyarországot régóta mérgező párosa.

"Ahogy az MSZP-t és az Együtt 2014 igyekszik magától eltávolítani a kínos pereputtyot (bár a legendával ellentétben Bajnai Gordon nem váltotta le Laborcot, utóbbi magától távozott az UD-ügy totális kudarca miatt), úgy ugrik fejest a pöcegödörbe Gyurcsány Ferenc. „Nem lát szégyellni-, takargatnivalót Portik Tamás és Laborc Sándor találkozói kapcsán" - nyilatkozta Laborc Sándor és Szilvásy György egykori főnöke.

Tulajdonképpen még hálásak is lehetünk, ahogy a politikus segít visszaemlékezni, milyen szerepe volt kormányzásának a már amúgy sem kristálytiszta magyar közélet teljes elmocsarasodásában.

Idegességtől pattogó nyilatkozatait pedig rakjuk el a Laborc-Portik liezon jegyzőkönyvei közé, s időről-időre vegyük elő őket annak felidézésére: milyen mély gödörből is kell kikapaszkodnunk."

Ablonczy Bálint jegyzete a hativalasz.hu-n >>>

37 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Gyurcsányoznak, Bajnaiznak, hogy ne a mocskos korrupt földügyleteikkel
meg a trafik maffiával foglalkozzanak az emberek !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
SLAakku
Polgár Márta · Kiemelt hozzászóló
Valójában a FIDESSSSSS Orbánjának a FÉLELMÉRŐL van szó, ki van írva a pofájára a hatalmas redőivel, hogy FÉL, FÉLTI azt a hatalmat, amelyet minden áron be akarna betonozni.
DE MÉG JOBBAN FÉL a MA IFJÚSÁGÁTÓL, azoktól, akik már átlátnak az ő "szitáján", az elszegényedett embereket akarja orbán-klán megtéveszteni apró morzsák adogatásával, olyan kis összegekkel, amiknek a SOKSZOROSÁT, már elvette az emberektől.
A MAGÁNNYUGDÍJPÉNZTÁRI kirablásról nem is beszélve, Orbán nagy gazdagodását jelentette...???!!!

Aztán illene beszélniük, hallgatnak róla, mint a sír, hogy hová lett a SAFAROV GYILKOSÉRT kapott sok százezer dollár, v. euró??? - igen hamar hoztak létre ott kinn egy kereskedelmi kirendeltséget, ahová akár át is lehet utaltatni ezt az összeget és szépen mindenféle költségelszámolás címén majd kiszedik a GYILKOST SZABADDÁ TEVŐ MAGYAR MINISZTERELNÖK és ebben közreműködő társai!

Szóval új szóvívők ide, v. oda, lökik a sódert, egyet elfelejtenek, a NÉP is OKOSODIK!- de nagyon!
A bepalizás szövegáradata már nem olyan hatásos mint volt, hiszen a LEVADÁSZOTT, nekik ellenzék helyett ellenséges politikusokra sem tudtak tényeket bizonyítani!
Jogtalanul mutogatták őket rabláncon, alázták meg őket, s ezzel CSALÁDI ÉLETEKET TETTEK TÖNKRE, gyermekeik nem tudták felfogni mi is történik Orbán-módra...
nemsemmi
A fidesz már sikeresen kipróbálta ezt a módszert 1998-ban.
A megfigyelési ügy.
Amkor Orbán azt hazudta, hogy bizonyítékai vannak arra, hogy az MSZP-SZDSZ kormány megfigyeltette a fideszes politikusokat.
Amikor a vizsgálat lezárult Orbán titkosította a dokumentumokat 80 évre.
Persze utána Földesi László otthagyta a szolgálatokat és Viktortól kapott ajándékba egy országos örző védó céget megfelelő állami megrendeléssel.

Érdekes, nem???
coyote3
Már megint egy mocskolódó komcsi nyilatkozat...
lajospapa
Majd lenyalod őket Ablonczy, ha végeztél a mai seggel.
SLAakku
@coyote3: "Szóval új szóvívők ide, v. oda, lökik a sódert, egyet elfelejtenek, a nép is okosodik!- de nagyon!"
amaramaistanna
Nahát az aljasság és szemétség tárháza=Abloncy és társai!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.