Lázár János szerint semmilyen bizonyíték nincs arra, hogy politikai alapon választották volna ki a trafikpályázatok győzteseit. A Miniszterelnökséget vezető államtitkár szerint az irigység motiválja azokat, akik azt terjesztik, hogy helyi fideszes választókerületi elnökök döntöttek a koncessziós jogokról. Lázár János úgy fogalmazott, nem tudja garantálni, hogy szocialista is nyerjen a pályázaton, minthogy azt sem, hogy fideszes. Beszélt arról is, hogy Orbán Viktor nem 10, hanem 12 százalékos garantált árrést szeretne a dohánytermékekre. Az ellenzék feljelentéseket tenne az ügyben. Az MSZP már írt is a legfőbb ügyésznek.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

SLAakku
Mindig elmondják, hogy minden jogszerű, az érdemi kifogásokra pedig egyszerűen nem is reagálnak.
SLAakku
„A mi politikai családunk krédójával önmagában ellentétes a szerencsejáték, így további szigorítást tart szükségesnek a kormány” – indokolta Lázár, hogy miért szüntetik meg a teljes nyerőgépes szerencsejáték üzletet.

Szakértők szerint ekkor már alakulóban volt az az internetes szerencsejátékkal foglalkozó cég, amely betörhet egy olyan eddig szűz területre, ahol éves szinten tízmilliárdos bevételre tehet szert. Ilyen lehet a nemrég bejegyzett casinonet. hu domain tulajdonosa, egy szlovákiai cég, amely egyik tulajdonosa a hódmezővásárhelyi székhelyű, Holman Endréhez köthető kft.-nek.

Az online médiaiparban ismert Holman testvérek korábbi cége ötéves törlesztéssel, 600 millió internetes reklámcsíkért és némi épületfelújításért megvett egy önkormányzati tulajdonban lévő 4 ezer négyzetméteres ingatlant, rajta egy iskolaépülettel – ez még Lázár polgármestersége idején történt.

Bármit meg lehet tenni, ha az a kormánypárt érdekeit szolgálja. Ez többnyire ki is derül, de ez a legkevésbé sem zavarja a hatalmon lévőket.
SLAakku
@soljanka: Annyit érsz, ahány trafikod van :) dehogy ér annyit!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.