A Fidesz szerint Magyarország a foglalkoztatottságban is jobban teljesít az uniós tagállamok többségéhez képest, mert három éve folyamatosan emelkedik a foglalkoztatottak száma, háromszor emelték a minimálbért, csökkentették a családok és a munkáltatók adóterheit, és a rezsicsökkentéssel a megélhetés is könnyebbé válik.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

44 hozzászólásarrow_drop_down_circle

zipper
Ráz a sírógörcs a meghatottságtól ! Ekkora jóság láttán...én qrwa sz*r helyen lakom, mert ebből sok jóból nem sikerül érezni semmit !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
human
@pártsemleges: " én képes voltam tanulni, jó helyre kerülni, akkor más is próbálkozhat"
Ahogy egy kedvenc sorozatomban monda a főnök:
"Hogy létrehozzam ezt a multinacionális céget a kezdetekkor nem volt másom, csak egy ötlet, elszántságom és 1 millió dollárom."
pártsemleges
@human: Ez jó. Melyik sorozatban van ez?
human
@human: De a lényeg, hogy nem indulunk egyenlő esélyekkel az életben. Hiába tehetséges valaki, ha a családi és anyagi körülmények miatt csak szobafestő lesz belőle és a létminimum környékén keres.
mekkelek
Ezek egy alternatív valóságban élnek. Igen, a fidesznek és holdudvarának valóban tündérmese van, a többi meg le van sz*rva. Akinek rosszabb lett annak megmagyarázzák hogy az nem úgy van, rosszul érzi, meg az elmúttnyócév a hibás mindenért... El kellene takarítani ezt a söpredéket jövőre, mert ha maradnak abból nagyon nagy szívás lesz...
pártsemleges
@human: Ezzel nem teljesen értek egyet, mindenesetre a filmnek majd utána nézek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.