"Első alkalommal szíven ütött, második alkalommal fájt, harmadik alkalommal visszautasítottam. Kereszténységem véd meg engem ezektől" - ezt mondta Orbán Viktor az őt ért antiszemita vádakra reagálva a Jediót Ahronót című izraeli napilapnak. A kormányfő az interjúban arról is beszélt, hogy a Jobbik egyre nagyobb veszélyt jelent, és elszántnak kell lenni a párttal szemben.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

hallgatag
A befejezö mondat a " beszéd" (?)végén

" Az Izrael és Magyarország közti kapcsolatokban a kormányfő különösen fontosnak tekinti a zsidó állam magyar közösségét. "Az én értelmezésem szerint ők a magyar nemzet részei" - hangsúlyozta."...
hallgatag
Kohn és Grün beszélgetnek a parkban :
- Hány magyar él Magyarországon ??
- Majdnem tiz millió !!
- És hány zsidó él Magyarországon ??
- Majdnem egy millió !!

- Érdekes, mostanában kevés magyarral találkozom ...

( vicclap)
nemkati
Ehhez már pofa kell ekkorát hazudni!
"A kormányfő az eddig tett fellépéseiket is méltatta. Például, hogy betiltották a Jobbik félkatonai szervezeteit, amelyek a baloldali liberális kormány idején működhettek."

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.