Magyarországon csaknem négymillióan élnek a létminimumnál kevesebből, ezen belül pedig 1,4 millióan a szegénységi küszöb alatt, vagyis kevesebb mint 62 ezer forintból havonta. Az utóbbiak száma 2010 és 2011 között 150 ezerrel nőtt. De vajon hogyan lehet megélni napi kétezer forintból?

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

A Tündik bündije
Napi kétezer? Ne túlozzunk.
A szomszédomban lakó rokkantnyugdíjas néni várhatóan hétfőn, vagy legkésőbb kedden kap majd alamizsnát (rokkantsági pótléknak még véletlenül sem nevezhető), pénze jelenleg olyan hatszáz forint apró. Ez napra lebontva mennyi, mondjuk kedves "két és fél millának a tizedét sem éred" kövérlaca?
A mai ebédből egy adag neki fő, mert másképpen nem tudom, hogyan húzná ki még két napig, ameddig pénzt nem kap.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nyanya001
Ebből csak tengődni lehet, nem élni !
Éhen halni sok, megélni nagyon kevés !
kkalman
Magyarország jól teljesít, Etiópia szintjén!
joopapa
@kukac50: Igen elrugaszkodtunk és pofára estünk.
joopapa
@csikknorisz: Jó neked, nekem tavaly rengeteg túl órát nem fizetek ki hála az új törvénynek. Idén a főnököm ha rá bólint akkor kifizetik ha nem akkor le lehet csúsztatni.
coyote3
Ezt a rohadék gyurcsanyista-bajnaista-mesterhazysta ballibsi cikket! Napi két rugó az 62 000! Az pontosan 15 000-rel több, mint a 47 000! tehát aki ennyit keres, az mehet nyaralni. Vagy újabb adókat lehet rájuk kivetni! És még mondja valaki, hogy Magyarország nem teljesít jobban!!!
kata53
Egy átlag embernek nincsa napi 2000 ft-ja.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.