Ma kezdődik a Magyar Tudományos Akadémia (MTA) 184. közgyűlése, amelynek díszünnepségén Orbán Viktor miniszterelnök és Pálinkás József MTA-elnök mond köszöntő beszédet.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nyuszicsibe
Szegény tudósoknak meg megfájdul a fejük, ha le kell süllyedniük Vitya szellemi színvonalára...
QQCSI
@Nyuszicsibe: Na, azért a tudós hölgyek, urak között is van ám a Vitya szellemi nívójára lesüllyedt s.ggnyaló ám! :(
gibgab
Minek? Nem kéne annyi beszédet mondani, üres duma mind. Egyébként is összevissza beszél. Ma ezt mondja, holnap azt. Itt így beszél, ott meg homlokegyenest mást mond. "Ne azt nézzék amit mondok, hanem amit csinálok." Magyarul: hazudik, füllent...Ezért nincs semmi értelme a péntekenkénti rádióinterjúknak se. Sok szerencsétlen meg tátott szájjal hallgatja. Csak bízni szeretnék benne, hogy a tudósok nem ebbe a kategóriába tartoznak. E tekintetben nem vagyok optimista. Abban a körben is megtörtént a tisztogatás.
gibgab
Na pl:
Gyurcsány Facebook-bejegyzése: „Na, azért Orbán szövegét nem hallgatom meg. Kijöttem a Zsidó Világkongresszus vacsorájáról. Mert ugye ő nem antiszemita... – állítja. De használja az antiszemitákat és az antiszemitizmust, mondom én, hogy építse hatalmát. Így aztán nem jobb náluk. Az ilyeneket meg nem hallgatom meg magyarázkodni egy zsidóközösség előtt. Mert tudom, hogy hazudik.”
ila51
, és köszönti Őket " Shalom " ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.