Az Országgyűlés hétfői ülésén Kövér előbb ráripakodott egy képviselőre, hogy „ne óbégasson”, majd fegyelmezett és büntetett: Szanyi Tibort a „Ház tekintélyét” romboló – az övétől eltérő – szóhasználatért, két PM-es képviselőt nem megfelelő – az övétől eltérő – magtartásért. Szanyi szerint példátlan és elfogadhatatlan Kövér döntése: egy képviselő kérdezési jogát korlátozta. Szanyi Tibort a közelmúltban havi tiszteletdíjának harmadára büntette az Országgyűlés – Kövér László javaslatára –, amiért interpellációja után középső ujját felfelé tartva beintett a Jobbik-frakciónak. Most azt mondta, nem is tudja, „mondja vagy mutassa” a véleményét a házelnöki döntésről.

Forrás: galamus.hu
Feltöltő: gibgab
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

gibgab
Kövér házmesteri színvonalú "elnöklése" se semmi.
Nauta
Egy vérbő disznó garázdálkodása,az idült, piroskönyv utóhatása alatt, ami hétfőn az elnöki tetszelgésbe belebetegedett kövér voltelvtárs részről megnyilvánult! Ez egy beteg ápolásra szoruló alak,aki csúfot próbál űzni egy ország parlamentjéből idióta hőbőrgéseivel! Ez a fószer kiérdemelte a fideSS leggyengébb elméjű láncszeme titulust!
mariaberta
Ha nem tisztelném a parasztokat, akik tisztességes földművelők. azt írnám, "Kövér egy paraszt" de mivel minden tiszteletem a parasztoké, Kövér egy tahó, meg bugris, meg a többi jelző gazdája.
És ennek ez embernek természetesen nem volt gyerekszobája, de ha lett volna, akkor sem tanult volna jó modort, mert azt sem tudja, hogy az mit jelent.
Mellesleg az ő stílusa sem illendő a T Házban, tehát Kövér Úrra is kiróhatná azt a büntetést, amit másokkal szemben olyan szívesen és boldogan gyakorol.
sport50
ha rajta múlna nem kellene ellenzék,csak zavarják őket abban,hogy visszatérjenek az egypártrendszerhez,de azért ez szerintük demokrácia!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.