Várható volt, hogy a szocialisták tiltakozni fognak a dohányboltok ellen, hiszen „mindig a multik pártján álltak a magyar emberek ellenében” – mondta Kósa Lajos. A politikus visszautasította azt a vádat, hogy politikai alapon választották ki a nyerteseket. Korábban a dohányipar 20-30 milliárdos nyereségének a 80 százaléka a multinacionális vállalatok bevételének számított, a magyar kormány döntése értelmében azonban ez a pénz a jövőben azt az 5000 magyar magánszemélyt és családot gazdagítja majd, akik elnyerték a koncessziókat – fogalmazta meg szerdán Kósa Lajos, a Fidesz ügyvezető alelnöke a Kossuth Rádió 180 perc című műsorában.

Forrás: hirado.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
A Tündik bündije
Nem tudom mit szív ez a csekély értelmű medvebocs, de a haja már hullik tőle...
silber13
@A Tündik bündije: Szerintem azon vetés, mely alatt nincs termőföld, csak belvíz, kipusztulásra van ítélve. Így van ez a hagymaföldekkel is. A hajhagymáéval Lajcsi!
DR Eric CARTMEN
Kósa Lajos sötét, mint a Hortobágy éjfélkor, követ lehet törni a fejével Süttőn, de osztja az észt az IMF-nek, az Európai Uniónak, százmilliárdos károkat okozva az országnak, és nem számít. Semmi nem számít. Ennyire tehetségtelen, alkalmatlan kormánya még nem volt az országnak.
Mobil123
Nem a dohányboltokkal van a gond te agyas, hanem azzal,hogy kik ,és hogyan kapták ,nyerték meg a pályázatot. Mert azok akik 20 éve ebből élnek meg azok viszont nem nyertek, és most mehetnek a pics@ba.
Sede
Ezzel szemben mennyivel hatásosabb Tutor Lóránt és Gyetvai Attila pártján állni!
:-)
Hány százalék??? :-))))
Dr.luigilongo60
Ezt a nyilas dumát mennyire szeretik a jobbos hümérek?
A butaságra építeni Magyarországon nagyon kifizetődő politikai értelemben.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.