Súlyos jogalkalmazói félreértésekről, a romák büntető-jogalkalmazásbeli hátrányos megkülönböztetéséről tanúskodik a Miskolci Törvényszék mai ítélete, amelyben “magyarok elleni” rasszista bűncselekmény elkövetése miatt ítéltek el kilenc romát aránylatanul hosszú szabadságvesztésre azért, mert 2009. őszén gárdisták autójára támadtak Sajóbábonyban. 2009. november 14-én a Borsod megyei Sajóbábonyban a Jobbik rendezvényt tartott a helyi iskolában. Az épület előtt mintegy száz, - a bíróság által abban az időben a cigány kisebbség rendszeres megfélemlítése miatt már jogerősen feloszlatott Magyar Gárda egyenruhájához hasonló öltözéket viselő - személy tartózkodott. A helyi romákat a gárdisták jelenléte és a Jobbikos rendezvény érthetően megfélemlítette, hiszen mind a párt, mind a feloszlatott egyesület, illetőleg annak illegális utódszervezetei nyíltan rasszista, cigányellenes politikája közismert volt. Ráadásul az esemény előtt csak néhány hónappal került sor a romák elleni...

Forrás: tasz.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

wadnarancs
HEHH??

Valaki homályosítson fel légyszíves!

Hogyha azt üvöltik ,hogy" megdöglötök büdös magyarok "akkor miért lennének már a magyarok rasszisták???

Nem azok a rasszisták akik ezt kiabálják?
Én kérek elnézést
A Tündik bündije
Íme orbán rejtett erőtartalékai...
Minden bennem lévő szemlélet ellenére, ami a jogilag egyenlő bánásmódot szorgalmazza, a nem hivatalos véleményem az, hogyha a cigányokat valami sérelem éri, rohangálnak a jogvédőkhöz, EU bizottsághoz, ombudsmanhoz, sajtóhoz, miközben az igazság az, hogy a magyarok ellen irányuló gyűlölet szempontjából sokkal rasszistább népcsoportot alkotnak, mint a magyarok többségre.
sonderkommando
Ha a tasz-os semmirekellők jártak volna hasonlóan, akkor is ez lenne az álláspontjuk???
Egyébként pedig nagyon jó helyen voltak a cigányok, hiszen addig is szünetelt a bűnözői életvitelük. Kár, ahogy addig is a mi pénzünkből etették ezeket!
Patrióta1
@wadnarancs: A balliberális mocskok a rasszisták! Uszítják az embereket egymásnak, hergelik a békés törvénytisztelő embereket, és védelmezik a bűnözőket! Csak gondolj bele, ha ne adja az Isten Gordon megnyeri a választásokat, és ezáltal ránk szabadítja a liberalizmust, milyen világ várna ránk? Olyan jogot és védelmet kapnának a cigók, a bűnözők és "Isten ajándékai", hogy beledöglenénk! ,Ebben az országban a magyarnak már csak annyi joga van, hogy adót fizessen!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.