Hangfelvétel bizonyítja, hogy nem mondott igazat a szekszárdi polgármester, amikor letagadta a trafikmutyit: a hvg.hu birtokába került felvétel tanúsága szerint valóban volt egyeztetés a helyi fideszesekkel.

A felvétel szerint egyenként vették végig, ki ismeri a dohányboltra pályázókat. „Az a lényeg, elkötelezett jobboldalinak kell lenni" - adta meg a trafikpályázatok legfontosabb bírálati szempontját Horváth István, Szekszárd fideszes polgármestere azon az egyeztetésen, amelyen ő és a város kormánypárti önkormányzati képviselői véleményezték a dohányboltokért indulók listáját. A hvg.hu szerkesztőségéhez eljutott hangfelvétel tanúsága szerint az egyeztetés pontosan úgy zajlott, ahogy azt Hadházy Ákos fideszes önkormányzati képviselő elmondta.

A lap szerint a felvétel - amelyet a személyes adatok védelme miatt nem hoztak még nyilvánosságra - valamikor március végén készült.

„Van neked valaki jelentkeződ?" - kérdezte a polgármester az egyik önkormányzati képviselőtől, mire ő visszakérdezett, hogy el tudja-e intézni, ha nem Szekszárdon, hanem egy közeli településen lenne egy ismerős. Horváth magabiztosan válaszolt: „én mindent tudok".

További részletek a hvg.hu. oldalán >>>

53 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tűzróka0919
Hogy a francba tudnak ezek a gazemberek a saját gyerekeik szemébe nézni ? Mert én ennyi hazudozás után szégyellném magam , hogy egy alávaló féreg az apjuk . Most kéne erkölcsről ugatni a részeges, lopós kdnp-seknek .
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
human
@zipper: Bizony. Mivel országosan is kimutatható, hogy többségében fidesz-szimpatizánsok, rokonok nyertek, nem lehet másra következtetni, hogy a hangfelvételhez hasonló "véleményezések" zajlottak le a legtöbb helyen.
Biztos elszigetelt esetnek fogják kommunikálni, és túlbuzgó polgármesterről és képviselőkről fognak hadoválni.
bundi
és minden megy tovább...
mintha semmi sem történt volna.
igaza volt a grófnak...
bretagne
Azt is a Gyurcsány-Bajnai páros készítette. Hiába, az emútnyocév!
töky
Ezek a szemétládák mindent megtehetnek és meg is tesznek, gúnyos cinizmussal szembe röhögve a népet. Még azt csodálom, hogy egyáltalán hazudnak. Azt sem kellene nekik. Törvénybe foglalhatnák a 2/3-os felhatalmazásukkal, hogy nekik mindent szabad büntetlenül ( mint Nérónak Rómában ) Nem kell sem hazudni, sem megmagyarázni bármit is, mert a nép erre hatalmazta őket fel.
Nem kell újra nekimenni a TV székháznak, mert eltakarítana onnan bárkit is a TEK, a rendőrség , vagy akár a hadsereget is rászabadítanák a népre , mint Szíriában Asszad diktátor. Elbaszták a fülkeharcosok ezt 2010-ben nem kicsit nagyon. 2014-ben lehet újrázni! Ezeket a szemeteket az entero félék újra megfogják választani. Ha egy kicsit is esélyes lenne a leváltás, akkor vagy nem írnának ki választásokat, vagy elcsalnák azt , vagy vereség esetén nem adnák át a hatalmat, hanem a kialakult helyzetre való tekintettel rendkívüli állapotot hirdetnének ki. Hatalmi tébolyban szenved ez a kis barna geci . Amit megszerzett még egyszer ki nem fogja adni a kezéből.
human
A kubatov-lista lehet összekapcsolható a trafik botránnyal. Aki a listán szimpatizánsként szerepelt, nyerhetett. Aki "nem barát"-ként volt a listán az reflexből bukott.
Trafikos
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.