A tranzakciós adó emelésével kerülhet ki Magyarország a túlzottdeficit-eljárás alól. Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter a Hír Televíziónak azt mondta: az illetékből kevesebb bevétel folyt be az államkasszába, mint amennyit vártak. A tárcavezető hozzátette, megvizsgálják, hogy a bankokra és pénzintézetekre kivetett teher emelésével végrehajtható-e a kiigazítás. A javaslatokat akár már ezen a héten is eljuttathatja a kormány az Európai Uniónak. Varga ettől függetlenül vitatja a lépés szükségességét, szerinte ugyanis az uniós szakemberek tévednek: az államháztartási hiány nem fogja elérni a 3 százalékot.

Forrás: mno.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
tűzróka0919
@Mobil123: Jó van mán na :) Mi vagyok én ? Krumplibogár ? :D Nekem az a vénasszony tetszett a legjobban amelyik agitált . Viszont a fiatalabb nő megmondta, hogy nem fog a fideszre szavazni . Valóban muszáj idős embereknek agyalágyultnak lenni ?
Mobil123
@tűzróka0919: Ne légy csikos ruhában:-)))
Hát az a rész volt a film fénypontja:-)))))))))
tűzróka0919
Vajon azt az adóemelést hogyan nyelik le a bankok ? Na ezek után feszítővassal veszek ki pént a bunkomattbol :) @Mobil123: Komolyan mondom én szégyeltem magam azért a viselkedésért amit a sok agyhalott előadott . Már csak a korona meg a palást hiányzott az ökörbéka fejérő és jöhetett volna a térdre esés őzsarnoksága előtt . Jaj a kézpuszi is ajánlott a birkák részéről .
Mobil123
@tűzróka0919: Képzeld, hogy még én hogy szégyeltem magam pécsi lévén :-)
Mondjuk amikor körbe állták a nők, mint valami bikát:-))))
tűzróka0919
@Mobil123: Hát azokat a szottyadt teheneket meg is érdemli az vezérökör :) Ott csináljon bocit :D Áhá !!! Szóval te varrtad neki a palástot !!! :)
Mobil123
@tűzróka0919: Varjon neki a hóhér:-))))))))))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.