Megduplázzák a parlagfű-mentesítési munkálatokban részt vevő közfoglalkoztatottak számát idén – közölte pénteken a Belügyminisztérium.

Forrás: Magyar Nemzet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

miserables
Bravó .Na ezért is kell sok adót fizetni a magyaroknak .Ez a munka a Lajtán túl vállalkozó csinálja magában ,alkalmazott nélkül egy traktorral.Télen meg a havat takaritja egyedül .Ráadásul Uniós forrásból és nem a hazai adózók pénzéből.Embertengert használnak erre agyrém !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
pbalage
Be is vannak szarva a parlagfüvek. A mocsok ballibsi parlagfű kormány most fogalmazza a tiltakozását az enszben, hogy micsoda attrocitás ekkora sereggel nekirontani a parlagfű-társadalomnak. Harcra fel, dicső magyarok!
(na jó)
szóval az a szomorú, hogy ennyi munkanélküli van az országban.
Mobil123
@Kutyafüle: Nálunk majd a közmunkások fogják majd lekaszálni az urak földjeiken a parlagfüvet.:-((
Kutyafüle
@Mobil123: Elég szomorú, hogy akinek földje van, nem tartja rendben, ezért külön kell fizetni embereket.
Mobil123
@Kutyafüle: És éveg óta törvény van a büntetésre, és még sem müködi, de majd most az adófizetők pénzén a közmunkások majd rendbe teszik.
Kutyafüle
@Mobil123: Pár évvel ezelőtt volt az már talán 15 éve is, kaptunk felszólítást, hogy milliós lesz a bünti, ha nem írtjuk. Persze, az új földtulajdonosok ezt nem tudják. Meg aztán műkörömmel nem lehet kihúzni:))
Mobil123
@Kutyafüle: :-)))) meg a 80 éve nyugdíjas sem fog nagyon már kint kapirgálni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.