A behajtás tilalmára vonatkozó szabályok megsértése, a kötelező haladási irányra vonatkozó szabályok megsértése, illetve a korlátozott forgalmú övezetre vonatkozó szabályok megsértése esetén a rendőrnek nem kell dokumentálnia, csak felírja a rendszámot, és máris postázzák a büntetést.

Forrás: Népszava Online
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vukkocska
Ez aztán a törvényesség. Ettől nagyobb baromságot el sem tudok képzelni. És ha nem az objektív feleleősség hatálya alá esik, akkor mire állapítja meg, ki volt a járművezető? Vonják vissza a stadionok építését, mindjárt nem kell ilyen gusztustalan módon pénzt darhálni.
Január
Ez teljes mértékben a gépjárművek üzembetartóinak a kiszolgáltatottságát jelenti.
Elég, ha a rendőrség "összeszed" egy csomó rendszámot, - aki ilyen helyen megfordul arról - és már küldheti is a bírságoló csekket, bevétel garantált, mivel semmivel sem kell bizonyítaniuk.

"Az üzembentartónak a csekkszelvénnyel együtt egy tájékoztatót is kell küldenie, amely nyilatkozaton külön jogszabályban meghatározott adatoknak kell szerepelniük." - ezt a mondatot jobban is kifejthette volna a cikkíró, mert ez az értelmezhetőséghez kevés.
dömdödöm
korlátlan pénzbeszedési lehetőség . Ez vicc !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.