Ma több szegény él Magyarországon, mint a Bokros-csomag idején, a kormány három év alatt nem tudta megfékezni a 2008-ban felgyorsult elszegényedést. Sokan nem a lecsúszástól félnek, hanem már túl vannak rajta. Ami nem rövid távú szükséglet, abból egyre kevesebbet veszünk...

Feltöltő: gibgab
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nauta
"...egyre csóróbb" Mert a rabló jobboldal teszi azzá!
Nauta
"...egyre csóróbb" Mert a rabló jobboldal teszi azzá!
MR.Dagadék
@Nauta: Nemtom...de én már kezdek elgondolkodni azon,hogy melyik is a jobb illetve bal oldal,mert ha jobban megnézzük,a mostani kurmány,az tuti nem jobboldal :)
gibgab
"...beszéljünk csak az ő „utánpótlásukról”, a középosztály lefelé csúszó részéről, amely reklámújsággal a kezében kóvályog a bevásárlóközpontok „akció” táblával szegélyezett utcáin, azt lesve, milyen bóvlira futja még. Beszéljünk arról a spirálról, amelyben mind gyorsabban merül el a néhány éve még reménnyel telve felfelé törekvő réteg.
Ők már nem álmodnak, hanem bóvlit esznek, bóvlit isznak, négy- helyett kétrétegű WC-papírt használnak, és kétrétegű kultúrán „pallérozódnak”, fásultan belenyugodva a kormányfő modern parasztromantikájába, amely tagadva saját jogi egyetemét és oxfordi kiruccanását, lassan nemcsak a hajnali állatalmozást teszi a munka és teljesítmény mércéjévé, hanem a vécépapírt helyettesítő egészségügyi lapulevelet is. Kóvályog a hajdani középosztály a szupermarketekben, örül a bóvlinak, észre sem veszi, hogy a csökkenő rezsiköltségéből megmaradt pár száz forintján megvett bor üvegét 42 helyett már csak tízért váltják vissza.

Az ár így változatlan, a bor mégis drágább lett. Fel sem figyel rá, mennyire becsapják, a guberálók pedig végképp rajtavesztenek. Magyarország jobban teljesít? Hát nem. Alig termel, és alig fogyaszt. Ha megfeszül, sem tud megfelelni a kormányfőnek."

Forrás:www.nol.hu/velemeny/20130511-kegyetlen_palackok
Nauta
@MR.Dagadék: Nem bizony!A szó valódi értelmében biztos nem.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.