Az MSZP elnök-frakcióvezetője pénteken azonnali lépést követelt a kormányfőtől, azt is hozzátéve, hogy ha ezt elmulasztja, akkor cinkosságot vállal a botrányos trafikmutyizókkal. Szombaton ennél is keményebb kijelentésig jutott el a sajtó: "Orbán mindenről tudott".

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

MR.Dagadék
Gondolom,nemhogy mindenről tudott,hanem szó szerint ő adta parancsba,hogy ez a látomása,tessenek így cselekedni!

...de most akkor megyünk mi is szétverni a TV Székházat,mint anno ők tették(mert ők tették,ez 100%!!! )vagy nem megyünk?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nauta
@Vasárnapiiskolás: Én inkább a "csatorna ksajátítás,ellopás,öncélú lenyúlás,erőszakos jobboldali szennycsatornákká való züllesztés kifejezéseket használom.
Vasárnapiiskolás
@Horizont: @Nauta: Vagyis nincs közük a"köz"-höz
kecskes laszlo
Megmondták: a győztes mindent visz !Ezen már csak kínosan vigyorogni tudok , mert akkor is sejtettem a szocik 8 éve alatt gátlástalanul keresztbe tettek mindennek, most meg ihaj-tyuhaj. Még a remény is elveszett. Mi marad? Ha eszünk és szívünk van akkor tényleg egy rendszerváltás, de alulról építkező és ne hagyjuk,hogy ebben bárki is "súgjon" vagy sandán félrevezessen ! Hogy ki legyen a vezetőnk ? Ez menet közben amugy is nagyon gyorsan kiderül.
human
A vezetés azon agyalhat hogy mossa ki a bandát, mert ha azok buknak, akkor sok bosszús ember lesz, aki mást is vinne magával.
mariaberta
@Vasárnapiiskolás: Állítólag ezek, /Orbán kormány szerint/ M1,M2,--duna 1,duna W.
De kihagytam az Echot és a Hírt

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.