A közéletben szereplő női politikusok esetenként teljesen véletlenül kerültek erre a pályára. Legtöbbjük gazdasági vagy jogi végzettséggel rendelkezik, és céltudatosan haladt a Parlament felé. Néhányan ezzel ellentétben teljesen máshogy képzelték el pályafutásukat, és csak később sodorta őket az élet a politika irányába, ahol a végzettségüknek megfelelő szakterületen tevékenykednek a Parlament falain belül. Nézd végig, ki honnan indult! A fideszes országgyűlési képviselő, Selmeczi Gabriella érettségi után rövid ideig pincérnőként dolgozott a szülei vállalkozásában, majd üzemgazdász és újságíró képesítést szerzett. Ezt követően a Budaörsi Városi Televíziónál helyezkedett el szerkesztő-riporterként. 1990-ben bekerült a budaörsi képviselő testületbe.

Forrás: femina.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

60 hozzászólásarrow_drop_down_circle

mariaberta
Selmeczi meg is maradt annak, kiszolgálja Orbán-t
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nauta
@entero: Mééé!A kiflicsücsi az semmi?A mosolyt meg hagyjuk,mert a ha kijózanodsz akkor látni fogod,hogy a szamár szebben csinálja.
Nauta
@miazavalami: Hááát nem is tudom,őőőő khmmm eee őő izé szóval csak egy kissé.
Nauta
@mercis: A Móni..Ja a Lamrert Mónika. Az is szép kis csaj volt.Komolyan!
miazavalami
@Nauta: Nem tűnne el angyalpofa! Az ilyen nők nem azt látják a tükörben amit mutat. :-)
entero
@Nauta: Nem iszom alkoholt, veled ellentétben, mert ekkora zagyvaságot csak részegen lehet leírni, vagy pedig abban az esetben, ha zaklattak szexuálisan gyerekkorodban...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.