Alijev emlékbélyeg kibocsátása valamint tatár diktárorokkal való jópofizás helyett jó lenne észrevenni, és elgondolkodni azon, hogy miért maradtunk egyedül Európában, mint Horn Gyula a pusztazámori lakossági fórumon. Boldog Európa Napot!

"Brüsszellel, valamint Németországgal és egyéb szövetségeseinkkel szemben teljesen felesleges kimdzsonguni értelemben fejletlen kommunikációs technikákkal hadakozni, annál is mert, nem győzöm elégszer hangsúlyozni, nekünk nincsen rakétánk szavaink nyomatékosítására. A hadakozás, továbbá sértődöttség helyett, lassan tíz év tagság után, inkább el kellene sajátítani a játékszabályokat, okosan élni a lehetőségeinkkel, szövetségeseket keresni és használni. Alijev-emlékbélyeg kibocsátása valamint egyéb tatár diktárorokkal való jópofizás helyett jó lenne észrevenni, és elgondolkodni azon is, hogy miért maradtunk egyedül Európában, mint Horn Gyula a pusztazámori lakossági fórumon, hogy régiós versenytársaink Lengyelországtól Csehországig, miért voltak képesek megtanulni és kihasználni ugyanezeket a szabályokat (úgy is, mint nemzeti érdek, ha már itt tartunk)? Gyerekként is mindig könnyebbnek tűnt persze sértetten otthagyni a többieket játék közben, ha vesztésre álltunk, de ugye, milyen szar volt egyedül ülni a fa alatt, miközben a csapat a Balatonban labdázott?"

Mong Attila írása a HVG.hu-n >>>

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Powerforce
A baj csak az, hogy az országot is bele rántja!!!
entero
Úgy tűnik, Mong úr nem nyert a trafik pályázaton...:-))
SLAakku
Az emberek éheznek 1kg krumli 300-ft. (már csak álom a kádári paprikás-krumpli a kádári létbiztonság) az emberek többsége -már akinek van munkája- 80.000-100.000 Ft-ot keres. Nincs munkahely kevés a bér magasak az árak az adók minden, minden. Az állam elherdálja a közpénzeket kitiltja az állampolgárokat a demokráciából. A mutyizás tovább rontja a béka feneke alatti közhangulatot. Milyen ország ez?
bundi
@Powerforce: az ország vállasztotta (2/3-al)
most is támogatja, és ha a jövőben is hagyni fogja akkor ez az ország választása is...
aki meg nem érzi magáénak, az inkább elmegy, amíg teheti.
de ha az embereknek vissza kell jönniük miatta?
hát akkor lesz ott cifra világ?
kíváncsi vagyok a tek meddig fog futni a nép elől.
varrólány
Már csak pár lépést kell neki tenni előre! Vagy pumaként ugrania.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.