Egypárti kormányunk egypártja mélyen elgondolkodott a trafik-botrányon és lehetséges következményein, ezért konstruktív javaslattal állt elő: az MSzP erkölcsi alapon oszlassa föl magát. Pillanatnyilag itt tartunk. Orbán totális hatalmának negyedik évében, miután az egész Fidesz-bagázs lebukott a mélyen erkölcstelen, központilag irányított tarfikolásban, nekiállnak ekézni az MSzP-t, a tükröt, amelybe bele kellene nézniük. Gazdaságunk romokban, Orbán a Mercédesszel villog, amit az MSzP hozott tető alá, a temérdek üres dumán kívül csak elhidegülő szomszédokat, egyre ingerültebb EU-t, 4 millió szegényt, félmillió kivándorlót, diákokat molesztáló hajdani gyilkosokat, földbérleti panamákat és egyre gazdagabb fideszes gazdagokat képesek felmutatni. Volt korrupció az „emútnyócévben” ? Volt bizony! Többek között ezért kapott kétharmados felhatalmazást a Fidesz. Ezért, és nem azért, hogy bő három év után is visszafelé mutogasson: ti még nálunk is korruptabbak voltatok. Ez aztán a kormányzati...

Forrás: hirhatar.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kata53
Oszlassa fel magát a fideSSSSSS!!!De qrva gyorsan!
A Tündik bündije
"Vajon hogyan működik egy olyan állam, ahol az elfogultság, pártosság alapkövetelmény? Ezt az államilag vezérelt trafikmaffia világosan megmutatta nekünk. Még csak fel sem merül a gyanú, hogy a helyi Fidesz-káderek zsebébe pénz csúszott volna. Nem volt rá szükség, az elfogult döntések ezreit „felülről” rendelték meg. Hazánk oly mélyre süllyedt, amit elképzelni sem tudtunk korábban. Hagyó állítólagos nokiás doboza a 15 millával? Ugyan már. Ha bizonyítást nyer a vád, akkor megbüntetik. Így működik a jogállam. De mit kezdjünk azzal a helyzettel, amikor az állam osztja fel erőszakosan a piacot, semmiz ki tízezreket és teszi gazdaggá politikai híveit?"
coyote3
Ezt melyik észlény PR-esük találtra ki?:)))))))))))))))))))
Imremete
A FideSS nyilt rablasahoz kepest az MSZP szuzlanyok gyulekezete volt. Ennyire korrupt, amator kormanya meg nem volt Magyarorszagnak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.