A kormány a nyugdíjasok, a közszolgák és a rendőrök mellett eddig hét alkalommal fordult személyre szóló megkereséssel az állampolgárokhoz. E levelek és mellékleteik nyomtatását a Magyar Közlöny Lap- és Könyvkiadó Kft. végezte, a nyomtatás bruttó összköltsége közel 350 millió forint.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Ez nem túl sok, csak a szociális juttatás !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nyanya001
Ez nem túl sok, csak a szociális juttatás !
zipper
elvégre 2010-ben takarékosságot hirdetett meg a " soha nem hazudott"...vagy csak arra az évre ?
nyanya001
@zipper: Nem hazudott ! Rajtunk takarékoskodik ,
saját magukhoz és a nyaloncokhoz nagyon is bőkezű !
abacs62
Nekem ne küldj hazugság-gyári levelet, mert nem hatalmaztalak fel rá, hogy herdáld a közpénzt. Első adandó alkalommal, (ha lesz ilyen) isten bizony leköplek,,moslék,,
dodo571031
A Mi vikink maradhatna csak a Kosúth rádióban nyilatkozni aki akarja meghalgatja aki nem kikapcsolja a készüléket és nem kell milliókat költeni nyomtatásra.
zipper
@nyanya001: A bedobált piáros önfényezés minden pontját lehet a netről beszerzett adatokkal cáfolni, de jól tudják,hogy nagyon kevesen veszik a fáradtságot erre !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.