Ne kerüljünk rendszerváltó hangulatba, mert ez a képpár akkor se jelent semmit, ha a jobb oldalin ugyanaz a bácsi szerepel, mint a bal oldalin. De azért mindenképpen vicces. Bár az is igaz, hogy félhátulról a legtöbb bácsi egyforma.

Forrás: cink.hu
Feltöltő: zipper
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
dzurinda
@entero: Csak egy internetes oldal, mint a többi.
coni
Sajnos, ezek a magyar jobboldaliak. Nagy hibájuk, hogy sokan vannak, akik nem bírják elviselni, hogy nem mindenki osztozik a primitív birka szellemükben:

www.noltv.hu/video/4878.html
Darthon1
Hát!!! Végignéztem a videót, ennyi sok mocskos szájú Orbán hívőt még nem láttam együtt. Félelmetes, hogy ezek a hatalom közelébe férkőzhetnek! Ahogy hallgattam itt ma simán fel lehetne állítani egy koncentrációs tábort, lenne bele kápó dögivel. Csak az irányt kell velük közölni és azt, hogy hány százalék lehet a mortalitás. Szégyellem magam ezek helyett az aljadékok helyett is. Az öregeken különösen megdöbbentem, ennyire egyszerűek, a kommunisták ellen lépnek fel a kiugrott újkommunisták védelmében. Megvezethető alacsony intelligenciájú csőcselék. De sajnos szavazóként lehet rájuk számítani.
magyarbakancs
Isten állatkertje óriási sajnos a kerítés igen alacsony.
Az az ember ki fiatalok arcába savat öntene és közben meg Orbán kezét csókolgatja az elme kórtani eset.
coni
Ezek az öregek olyan korban szocializálódtak, amikor nemhogy sósavazni de pisszenni sem mertek, vagy ők voltak az akkori hatalom végrehajtói.

Felteszem ezek a most nagyon aktív öregek a régi világban ugyanilyen aktívan segítették a mindenkori hatalmat, mert a vérükben van.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.