Eladósorban van a második legnagyobb kereskedelmi tévé, melyre úgy tudni, a médiabirodalmát évek óta építgető, Fidesz-közeli vállalkozónak elkönyvelt, korábban az RTL-lel is próbálkozó Nyerges Zsolt is szemet vetett - írja a Hvg.hu.

Heteken belül eldőlhet a TV2 sorsa, közeledett a tévétársaság tulajdonosai és a Simicska Lajos-Nyerges Zsolt fémjelezte cégbirodalomhoz tartozó médiavállalkozás álláspontja - ez a hír röppent fel a magyarországi média éves seregszemléjén, a héten tartott Media Hungaryn az országos kereskedelmi tévétől származó forrásokból - olvasható a hvg.hu pénteki cikkében.

Egy forrásuk szerint kulcskérdés, hogy mennyit kér a tévéért a tulajdonos, és ezt az összeget elő tudja-e teremteni Nyerges cége. Forrásunk megjegyezte, most már Nyergeséknek jóval több pénzük van, mint amikor az RTL-t akarták megvenni.

„Látják a vissza nem térő alkalmat. Ha valaki más veszi meg, és a tévés piac kimászik a válságból, akkor jó ideig nem lesz lehetőségük kereskedelmi tévét venni" - mondta a hvg.hu-nak az említett forrás.

A Nyerges Zsolt érdekeltségébe tartozó médiabirodalom az utóbbi években megállás nélkül terjeszkedik. Az Infocenter.hu az egyik tulajdonosa az utóbbi években hat vidéki frekvenciát is elnyerő Lánchíd Rádió Kft.-nek, illetve a Heti Választ kiadó vállalkozásnak. Az Infocenter mellett szintén Nyerges többségi tulajdonába tartozik az Advenio Zrt., az egyetlen országos kereskedelmi rádió - a Danubius egykori sávján hallható - a Class FM működtetője. Továbbá egy Nyergessel üzleti kapcsolatban álló tulajdonosa van a Juventus sávját 2011 decemberében elnyerő rádiónak, a Music FM-nek is.

A cikk folytatása a Hvg.hu-n olvasható >>>

36 hozzászólásarrow_drop_down_circle

A Tündik bündije
Sikerült rácuppanni a legigénytelenebb csatornára, ahol ráadásul a legunszimpatikusabb közszereplőket alkalmazzák... éppen csak annyi különbözteti meg a mára már jobblétre szenderült, de hasonlóan alpári és béna Budapest TV-től, hogy több pénz van stúdiódíszletre és digitális kamerákra, de egyébként ugyanolyan perem alatti mocsok ez a kanális is.
Mit mondjak, nagy verseny volt, a győztesnek ezúton is gratulálok. Látszik, hogy összenő az a sz@r, ami összetartozik...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nahát
@Dr.luigilongo60: reggeli mókát biztos nem nézek,ahol a lópofa zsuzsika a színvonal, ritkán filmnézésre még alkalmas esténként a csatorna
Nauta
@pacsni: Ezt a fideSS-seggnyaló szennycsatornát évek óta nem nézem! Ezután már törlöm a csatorna listámról ahogy a hírt és az echót is töröltem!!Azóta tisztább a TV-m képe!
pacsni
"Nauta" mise nèzztuk, mert a fèrjem a Moro sportot szokta nèzni, de mivel, hogy nagyon felvittèk az àrakat az UPC lemondtam vagy 3 ève. most csak 3 mizerabilis csatornàt nèzzuk. Ha elunjuk magunkat, akkor lemegyunk a kutyàval pisilni.
kedwes
@joopapa: Antal József tanácsát kissé, fordított sorrendben tették meg. Előbb a '98-'02 időszak alatt jól elő készítették a tagságot, majd folyamatosan küzdöttek ellene, most meg szabadságharcot vívnak, az ő pénzük felhasználásával!
Nauta
@A Tündik bündije: Majd találnak oda is egy csintalan sanyát!!
dömdödöm
@nahát: nincs igazad ! osztom Dr.luigilongo60 hozzászólását 10 23 nál

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.