Az MSZP megegyezik az Együtt 2014 - Párbeszéd Magyarországért választási szövetséggel (Együtt-PM) a választási programról, és ezt követően augusztusig megállapodás születik a miniszterelnök-jelölt személyéről - mondta Mesterházy Attila, az MSZP elnöke a Die Welt című német konzervatív lapban pénteken megjelent interjúban, amelyben elismeri, hogy a volt kormánypárt hibái miatt szerzett kétharmados hatalmat a Fidesz 2010-ben.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nauta
Nos,T.Mesterházy úr!Reméljük,hogy még egyszer nem követik el ezt a hibát!Tessenek összekapni magukat és /mint ahogy az orban mondta/ az ördöggel is szövetkezni ha kell,de zavarják el örökre ezt mindent szétzabáló, kártevő sáskahadat örökre!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
crow0131
@QQCSI: igen. De nem tanulnak belőle. Az idei ellenzéki egyeztetésen a kisebb pártokat az MSZP, illetve az E2014 lesöpörte a tárgyaló asztaltól. Szinte meg sem hallgatták őket, ifj. Bárándy-val az élen csak a saját előterjesztésük mehetett tovább.
2014-ben ezzel a csapattal és ezzel a mentalitással ez bukás lesz megint. Nem tanultak már a Sólyom László féle választásból sem :(
human
Kósa Lajos is elismerte, hogy az mszp vesztette el a választást és nem a fidesz nyerte meg. Erről ennyit.
QQCSI
@human: Kósa csak elszajkózta, amit előtte már többen, --maguk a szocialisták is--,
beismertek. Magától nem lett volna ennyi esze. No, meg bátorsága sem...
marlin
Mesterházy: miattunk lett kétharmada Orbánnak
Ez így van, és ha rajta (Meseházy) múlik, akkor megint elvesztik!!
kkalman
Akkor lehet elkezdeni dolgozni, összefogni Istennel, ördöggel, bárkivel, aki le szeretné váltani a fülkeforradalmár csapatot. Ha ez nem megy, kár erőlködni, mert ismét bukta lesz belőle. És az valószínű, a végső.
coyote3
Egyrászt miattatok, másrészt azok miatt a megtévesztettek miatt, akik elfelejtették orbán első lopási korszakát, harmadrészt azok miatt, akik "okosan" nem mentek el szavazni...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.