Kormány újabb lépéseket kezdeményez annak érdekében, hogy megoldódjon azoknak a NET-programban részt vevő jelzáloghiteleseknek a lakhatása, akik továbbra is súlyos anyagi nehézségekkel küzdenek, fizetési...

Forrás: Napi Gazdaság
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Tootsy
Megint egy hulye cim, amiert senki nem fogja vallalni a felelosseget: "Alacsonyabb komfortu lakasokba koltoztetnek a devizaadosokat"... Csokolom, minel alacsonyabba? Mi NEM lesz benne? Viz? Villany? Nem lesz WC vagy furdoszoba benne? Vagy csak teakonyha? A devizaadosok 90 %-a NEM uszomeddences villat epitett , csak egy igenyeinek megfelelo komfortos lakast, es ebbe doglenek most bele... Minden megoldas csak almegoldas, kollegiumok, kiurult laktanyak,... Falanszterekbe kenyszeritenek az embereket? Es a kormany mit fog kezdeni az eddig befizetett penzekkel, reszlettorlesztesekkel? Mert ha a sajat vagyonakent foglalja le az epitmenyeket a devizaadosoktol, akkor azert teljesen kartalanitani kell ezeket a szerencsetleneket... Megteszik majd vajon?
pacsni
nem hiszem, hogy alacsonyabb komfortos lakàsba koltoznènek a devizahitelesek, mert èn màr èvek ota àrulom a lakàsom, a VII. de senki mèg nem jelentkezett.Pedig oszkomfortos, teljen felujitottam a konyhàt, furdoszobàt. de egyenlore senki nem jelentkezett.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.