Újra együtt a maffiabaloldal, a jogállamért kiáltoznak azok, akik lepaktáltak az alvilág vezérével, aki maga a "vér, mocsok, gyilkosság és korrupció" - reagált közleményben a Demokratikus Koalíció és az MSZP közös demonstrációjára Hoppál Péter, Fidesz szóvivője szombaton.

A nagyobbik kormánypárt szóvivője szerint nincs a baloldalon ma olyan vezető, aki ne ismerte volna el, hogy a "Gyurcsány-Bajnai-szövetség hemzseg a korrupciós ügyektől".
Emlékeztetett rá: Gyurcsány Ferenc bevallotta, hogy azért hagyta ott az MSZP-t, "mert ott loptak". Bajnai Gordon szerint is meglehetősen "korrupt hely volt Magyarország a 2010 előtti időszakban".
Hoppál Péter idézi Mesterházy Attila Die Weltnek adott nyilatkozatát; a német lap pénteki számában a szocialista pártelnök elmondta: "soha nem tagadtam, hogy egykori párttársaim" korrupciós ügyei "hatalmas gondot" jelentenek az MSZP számára.

Már csak Portik Tamás hiányzik a baloldal mai demonstrációjáról, hogy erkölcsről és korrupcióról papoljon - zárul a Fidesz szóvivőjének közleménye.

Néhány százan vettek rész a trafiktörvény elleni tiltakozó demonstráción, amelyet a Demokratikus Koalíció szervezett a Fidesz Lendvay utcai székháza elé szombat délután. A demonstrációhoz az MSZP és az MSZDP is csatlakozott.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kukac50
Erre hozta a törvényeket a Fidesz,hogy ezt megléphesse.
Ezt nem lehet az Unióra fogni,ez a Fidesz sara.
Hellcat
"soha nem tagadtam, hogy egykori párttársaim" korrupciós ügyei "hatalmas gondot" jelentenek az MSZP számára." Itt nem arra gondol, hogy a volt MSZMP párttársai akik a fideszbe vonultak, azoknak a mostani korrupciós ügyei nagy gondot jelentenek, mert látják a szocik, hogy a fidesz most minden jó helyre bebetonozza magát, így majd nekik nem marad semmi. Mellesleg az idézőjel "megszakadása" a két szészlet között elégé gyanús nekem, hogy csak úgy ollózta össze a fütyisz hogy neki jó legyen. Arról nem is beszélve, hogy a fidesznek kéne a legjobban befognia a pofáját. Hazaáruló tetves senkiháziak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.