Orbán Viktor tolvajkormánya kifosztja a magyar népet és még hülyének is nézik az embereket. Most pedig Orbán Viktor legújabb adókártyáit játszotta ki a magyarok ellen: a buszadót, és a vonatadót - közölte Török Zsolt vasárnap délelőtti sajtótájékoztatóján.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kedwes
@bretagne: Szeretem azokat a „finom” csúsztatásokat, amikkel magyaráznak.
A mostani MÁV áremelés, nem is áremelés, csak a vasút korszerűsítésére fordítják.
De szép!
Azért megkérdezném a MÁV vezetését a fideSS szerint az lemútnyócévben történt nem kis áremeléseket mire költötték? Netán béremelésre, jutalmazásra, premizálásra? Mert ugye az is a MÁV-nál maradt?
bretagne
@kedwes: Nem tudnak leszokni az emútnyócévről. Itt mindennek más neve van. Nincsenek megszorítások, csak kiigazítások. Hogyan lehet ezektől megszabadulni? Az embereknél lassan elszakad a cérna. Igaz, hogy elég lassan. Külföldön, akármivel nem értenek egyet, tömegek vonulnak, akár érintettek, akár nem. Itt meg?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.