Kerényi Imre áprilisban a Belvárosi Polgári Szalonban szervezett beszélgetésen Vidnyánszky Attila jelenlétében beszélt a Színház- és Filmművészeti Egyetemről és a Nemzeti Színházról. Egyebek közt azt mondta, az új igazgató Nemzeti Színháza "nem a buzikról, hanem a szerelemről fog szólni".

Az elhangzottakkal kapcsolatban most közleményt juttatott el szerkesztőségünkhöz Vidnyánszky Attila a Nezeti Színház leendő igazgatója.

"Sajnálom, hogy a jelenlétemben igaztalan és bántó szavak hangoztak el a Nemzeti Színház eddigi műsoráról. Hibáztam, amikor nem igazítottam helyre ezeket a szavakat akkor, amikor kimondattak. Most megteszem. A Nemzeti vezetőjeként azon fogok dolgozni, hogy közös, valós kérdéseinkre egymást megbecsülve keressünk válaszokat.

Vidnyánszky Attila"

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kedwes
Kicsit késő! Magyarázkodni, már nem kell!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nauta
@bretagne: Én valami bólogatást is véltem látni. No mindegy is,mert a hallgatás vidnyálski részéről, egyfajta jóváhagyást jelent! Kulka volt annyira tökös,hogy kikérte magának!! A többiek kussolnak,mert fideSS-eSS segédlettel repülhetnek!!Oszt jónapot!!
gibgab
Most is csak azért sajnálkozik, mert kerényi kijelentése sokaknál-művészeknél, civileknél-kiverte a biztosítékot. A saját renoméján igyekszik valamit javítani. Ez az igazság.
bretagne
@Nauta: Ennyi gerinctelen férget nem láttam. Ha bólógatott, ha nem, teljesen mindegy. Jobban tette volna, ha rögtön válaszol és nem másnap közleményben. Kilóg a lóláb! Oszt jónapot!
Ne gondolj a citromra
csüngõhas direkt mindenhova ilyen abberrált kreténeket tesz pozicióba...vnyanszki fekete matoccsi stb nem érdekes? hm?
lbs
Megállapítható, hogy Hazánkban az egészséges többség ellenében intézményesítetten védik a ferdéket!

Különben a ferdék között a legjobban a biszexek boldogulnak, olyanok mint a régi ruszki porszívók, egyen- és váltakozó feszültségbe bedugva egyaránt pörögtek...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.