Balla Gergő, Balogh József, Wittner Mária, Hirt Ferenc, Zagyva György, Pócs János - az Eduline.hu olyan országgyűlési képviselőket gyűjtött össze, akik érettségi nélkül szereztek mandátumot 2010-ben. Többségük szakiskolai végzettségének megfelelő munkakörben dolgozott a parlamenti munka előtt.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csegala
@verőce21: Ja! Csak azok klasszisokkal értelmesebbek voltak, mint ezek. Volt, aki nem tanult, mert nem volt pénze, lehetősége, vagy egyszerűen kedve, de attól még egy okos, értelmes, intelligens ember volt. Azért Kádáréknál volt egy minimum szint, amit el kellett érni, Orbánéknál nincs ilyen megkötés, a lényeg az hogy eltalálja a megfelelő gombot és jól tudjon mocskolódni.
verőce21
@csegala: "...vagy egyszerűen kedve..." - ez naon jó!
csegala
@verőce21: Miért? Te még nem hallottál olyat, hogy valakinek magas az IQ-ja, de teszem azt jobban szeret dolgozni, mint tanulni?
Egyébként csak ennyi volt a hozzáfűzni valód?
verőce21
@csegala: Nyilván az általad említettek is ilyenek.
nehogymá
@lbs: rengeteg 56 os késöbb több ,évnyi segégmunka után vagy mellett egyetemet végzett.mint ahogy nagyon sok "kulák "gyerekböl lett késöbb Tsz elnök.
csikknorisz
Legalább értenek valamihez, szemben az iskolapadból megélhetési politikussá váltakkal. :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.