Magyarország felállhat a szégyenpadról - legalábbis így értesült az brüsszeli székhelyű Bruxinfo portál. A lap tudni véli, hogy jövő szerdán az Európai Bizottság a túlzottdeficit-eljárás (EDP) megszüntetését javasolja majd Budapesttel szemben. Ezzel komoly presztízs-győzelmet arat a kormány.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

verőce21
Akkor mégsem a kegyelemdöféstől? - mint azt már a ballib média tolta? :)
lbs
Mi az hogy "megkegyelmez"?

Nem mást tesz, mint időlegesen felfüggeszti a - ok hiányában - az értelmetlenné vált zsarolásunkat.
Majd keres más témát a kötözködésre.

Ehhez kitűnő "szakemberei" vannak.

Az érettségi vizsga nélküli Genosse Schulz, az örökösen durci pofákat vág jogi diplomával nem rendelkező Vivien Reading - aki ettől az "apróságtól" függetlenül is azért jogügyi biztos, vagy a klinikai tüneteket folyamatosan produkáló mentális problémákkal küzdő, nyugdíjas korú, pedofíliáért elítélt és börtönviselt David Chon Bendit - és persze meg ne feledkezzünk - a kissé hazudozós tavaris továrisról se!
Január
@lbs: Szép vezérkara van az Eu-nak, hogyan engedhetik oda ezeket az embereket? Nem találtak Európában alkalmasabbakat, ha a Propi kommentelőit megkérnék, azok "társadalmi
munkában" jobban ellátnák ezeket a feladatokat...
A fekete Lord
Megkegyelmez?
Szerencsétlenek, örüljetek, hogy végre, vannak normális tagországaitok, keletről.D

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.