Az MSZP szerint a Fidesz azért készül bevezetni újabb „orbáni adókat”, hogy még a választási bukás előtt ismét „kaszálhasson egy nagyot”. Török Zsolt, a szocialista párt szóvivője pénteken, újságíróknak nyilatkozva a miniszterelnök által kilátásba helyett reklámadóról szólva elmondta: egy ilyen új teher bevezetése „hazavágná” az iparágat és több médium is biztosan csődbe menne. A szóvivő a kabinet elhibázott gazdaságpolitikáját tette felelőssé, amiért az Orbán-kormány eddigi harminc hónapos működése alatt harminc új adót vezetett be. Ez összességében 1000 milliárd forintos megszorítást jelentett a lakosságnak, hiszen az „európai rekordnak számító” 27 százalékos áfát, valamint a sárgacsekk-, a telefon-, vagy a biztosítási adót, illetve a még csak ötletként felmerült reklámadót is közvetve az embereknek kell megfizetniük. Török Zsolt szerint, ha az új adókhoz hozzáadjuk a magánnyugdíj-pénztári megtakarítások „eltapsolását”, akkor jól látszik, hogy míg a kabinet az emberektől elvesz,...

Forrás: mandiner.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr lóherre
Hajrá baloldal, rátok fogok szavazni én is 2014-ben, ( na persze,ha lesznek egyáltalán szavazások)!!!
Nauta
Ha nehezen is,de meglesz a 2/3! ELSZÁMOLTATÁST!!!
pacsni
Azt, hogy a fidesz kaszàljon nagyot a bukàsa elott nem kell ahoz Torok Zsolt, hogy nekunk mondja, mi is ràjottunk o nèlkule is! De inkàbb a sokduma helyett, jobblenne ha tettek lennènek, nem kène megvàrni a 2014-et elobbkène elzavarni ezeket.
3 ève, hogy dumal az MSZP ès nem csinàl semmi @-t. Ide màr csak tènyek kellenek, mert sa sokdumaval televan a zsebunk a viktornak meg pènzel van tele.Tettek kellenek Tisztelt Torok Zsolt ide!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.